≡ Menu

Здравейте!

Здравейте и добре дошли в моя скромен блог. Това не е първият ми опит да се включа в блогосферата, но предишните блогове бяха твърде специализирани, твърде лични или пък с времето се превръщаха в SEO сателити на някой проект :) Затова реших, че е време да почна да пиша само на едно място.

Това освен първи сериозен блог е и първи случай в който използвам домейн .bg, да се надяваме хубавият адрес да спомогне за популярността.

Разбира се не е никаква изненада, че (както и за повечето си сайтове) използвам WordPress – най-добрата и лесна за използване блог платформа. Реших да опитам версия 2.7.1 този път, която ми направи някакъв проблем със структурата на URL, та затова сега са малко странни (иначе не искат да се отварят страниците, а не ми се занимава да търся къде е проблема). Иначе признавам, че новият панел е доста удобен, като му свикне човек.

В този блог ще пиша за моите онлайн и офлайн занимания, за интересни неща около проектите си, за SEO и всичко, което ми прави впечатление в Интернет. Също така очаквайте снимки от разни интересни места, по малко музика и забавни работи.

Приятно четене!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn

{ 2 comments… add one }

  • kasparov 19.06.2009, 18:54

    Абе, калински-мързел такъв -кво пак се моткаш- направил си готин блог пък не си написал една статия за това , което те прави уникален-че си шахматиста с заека:)!!! Вземи драсни нещо и за въжето де….

  • admin 19.06.2009, 21:44

    Ами то с хиляда сайта и блога какво очакваш… Ще пиша за всичко, спокойно :) Да, за който не е запознат, имам вкъщи заек и обичам да ходя по въже (slackline) :P

Leave a Comment