≡ Menu

Рецепти за готвене

Понеже съм голям почитател на вкусната храна (или казано не така изискано съм лакомийник :D ), реших да пусна и един сайт за рецепти. Само да не помислите, че съм направил два сайта за един ден, просто така се получи, че станаха готови едновременно :)

И този сайт е на домейн на кирилица, тук положението не беше така добре със свободните домейни, затова реших да взема рецепти-за-готвене.com, което разбира се ме издава, че смятам да се прицеля и в нискоконкурентната дума готвене, която би трябвало да се търси поне малко. Домейна така или иначе е целия на ченгели, за потребителя няма значение дали ченгелите са много или малко :D

Отново е използван WordPress, като темата е почти същата, като на сайта ни за туризъм. Та това е тази същата тема, която съм комлектовал от Zinmag remedy и Slidingdoor, за да се получи красива труднофункционираща боза, която е безкрайно далече от всякаква валидация (и под Оpera прави разни проблеми, поне в туризма). Отново ще напомня, че двете JS библиотеки JQuery и Mootools работят заедно против всички правила на изкуството :D

За вътрешната оптимизация съм разгледал много основно сайта на bgkulinar.net, който е лидер в нишата с рецептите и съм се опитал всичко да е оптимално. Отново има категории и тагове без да ме е страх от изобилието на дублирано съдържание :)

Що се отнася за линк билдинга, думата рецепти е бая трудна, затова няма да и се хвърлям с всички сили… Както си личи ясно от бгкулинар, важно е доброто класиране на вътрешните страници, за което ще трябва повечко търпение и много съдържание :) Всеки, който иска да ми помогне, е добре дошъл да сподели рецепта!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn

{ 2 comments… add one }

  • вицове 27.11.2010, 18:09

    А, добре се е получил, даже много добре. Сега погледнах и ПР му е впечатляващ – 5.

  • Филми онлайн 05.12.2010, 17:31

    Не съм и предполагал, че може да го направиш, но ти винаги ме учудваш обикновено. Успех със сайта и дано продължи да се развива по-добре от очакваното.

Leave a Comment