≡ Menu

Днес ще се срещнем… след 10 години :)

Най-накрая намерих едно полезно нещо във Facebook – благодарение на него се намерих с най-първите си съученици, с които съм учил от 1-ви до 7-ми клас :) Бяхме загубили всякакви контакти и тази година почнахме малко по малко да се намираме и преди 2 дни се видяхме, за първи път от над 10 години :)

Повечето от тях въобще не са се променили и са останали все така готини и забавни :P Надявам се да се виждаме все по-често и в по-голям състав!

Ипотпал благодарности за Ипотпал-ката ;)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn

{ 6 comments… add one }

 • Ивайло 28.02.2010, 17:28

  И при мен се случи горе-долу същото. Пак във Facebook се намерихме с няколко съученика, които имаха връзка с други и …. така се стигна до среща.
  За около 12 години повечето са се променили към по-лошо. Надути – изнервени от живота, а като ученици бяха доста забавни и земни хора

 • Марто 28.02.2010, 22:56

  Оня ден ти се добавих във facebook. :) По-големият ми брат също се срещна с една част от бившите си съученици благодарение на facebook :)

 • Лукс Гарден ООД 14.12.2010, 21:46

  Имайки предвид, че Facebook е най-голямата социална мрежа, е напълно възможно освен да срещнеш стари свои приятели, съученици, колеги, също така да се запознаеш с нови хора, които също в последствие да ти бъдат толкова близки и да се окажат доста забавни и интересни при това и от друга националност. С казаното до тук исках да ви покажа още едно положително качество на Facebook, а то е изграждането на широк кръг от приятели, а също така и бъдещи работодатели както се случи с мен. :)

 • Петър Йорданов 15.12.2010, 23:11

  Е, фейсбук явно има и плюсове, макар и малко.

 • Ivo 26.12.2010, 12:58

  Хаха, какво съвпадение. И ние се намерихме почти половината клас от основното училище във фейсбук. Иначе всеки беше хванал гората някъде…
  Това е едно от хубавите качества на тази социална мрежа, иначе всичко останало е губи време. :)

 • Estel 02.03.2011, 15:02

  Аз пък след като намерих сума ти хора си изтрих профила, защото ми омръзна да слушам оплаквания от живота и кой колко бил нещастен. Откакто нямам фейсбук съм много по-добре и пощата ми не се пълни с безмислени писма оттам.

Leave a Comment