≡ Menu

Ипотпал напън

Понеже след поредните калабалъци на Google останах на 3-то, а за малко даже и да четвърто място за Ипотпал, време е да се направи нов щурм към междинните награди, като се пуснат нови Ипотпал сателити – отново писани от колегата с неизчерпаемо въображение на Ипотпал теми :) Този път текстовете са три, като един от тях е продължение на романа от миналия път :) Засега ще пусна само него, защото само той стигна за цели 10 сателита с хубав обем :)

Ипотпал – продължение

След като Ипотпал обедини всички кралства, той възроди и разшири градът Корона. Огромна крепост беше създадена и в нея кралското семеиство заживя щастливо…
– Господарю! Имате момче!
Ипотпал се втурна в стаята. – Скъпа как си, как го кръсти?!
– Ипотпал.
– Тук съм, тук съм.
– Не ти глупако, кръстих сина ти Ипотпал!
– Ооо, аз ….
Господарят на Острова в мъглата на смъртта се изчерви… Той за първи път ставаше баща и беше наистина много развълнуван. Имаше син! Той беше толкова щастлив, че му се зави свят от радост. В следващите дни всички владетели на големи и малки градове, и селца се стекоха в Корона, за да почетат раждането на новия господар на Земите на Огъня – след като Ипотпал Първи се беше възкачил на трона на Острова и беше изпепелил армията на орлите всички народи и техните владетели се поклониха пред него и страховитите му дракони. Той обедини народите и кръсти новото кралство – Земите на Огъня. На пирът присъстваха Новите владетели на победените във войната с Орлите градове и техните синове и дъщери. Инак, синът на Тагано, се поклони пред Ипотпал.
– Инак!!! Братко!!! – Ипотпал се втурна към своя стар другар, с който се бяха сражавали рамо до рамо в Горада при първата атака на Орлите.
– Привет велики господарю! Радвам се да те видя!
– Стига Инак можеш да ме наричаш по име. Ти си ми като брат.
– Разбира се Ипотпал. Нося дарове за твоят син и бъдещ владетел на армията на драконите. Ами „Черният”, в Горада се носят само истории за ужасяващия ти дракон.
– Хахаха… „Черният” също има син. – Казва се Шакоку.
– Значи дори и на тази възраст той продължи своят род?
– Разбира се Инак, разбира се. Не забравяй, че той е синът на Крон и Киара.
– Да не би внучето да е черно-бяло ?
– Хуморът ти е невероятен, но ако се запознаеш с Шакоку няма да говориш така.
– Защо да не би той да надмине Черната смърт?
– Хммм…. – Ипотпал си замълча.
– Ипотпал ама ти сериозно ли ????!!!
Шакоку беше единственото дете на Каарах, който избра за своя самка Шиха – златният дракон. Тя беше свирепа и жестока, и дори някой от мъжките дракони се страхуваха от нея. Шиха и Каарах направиха своето гнездо в центъра на вулканът Корона (родното място на Каарах), а Шиха снесе своето яйце в пукнатина от която бликаше лава….
Ипотпал и неговата съпруга гордо стояха до своят син – Ипотпал Втори. В този момент пристигнаха Туник и Варир – новите господари на Керама и Снежният град, които водеха със себе си свойте новородени деца. По традиция Ипотпал Втори и останалите владетелски наследници бяха оставени заедно с техните майки на страна от пира и шума.
– След десет години ще е първото състезание за сила господарю. Нямам търпение децата ни да пораснат.
– Хаха явно много искаш твоят син да се възкачи на трона след мен. Така ли е Туник ? – отговори Ипотпал Първи – по традиция, също както и Ипотпал преди време, всички претенденти за трона трябваше да се изправят в изпитание срещу зверове и ако всички победиха – един срещу друг. Това обаче беше предшествано от друго състезание. При навършване на десетата им година, момчетата трябваше да се състезават по сръчност и сила. Именно това имаше в предвид Туник.
– Нямах това в предвид господарю. Просто бих се радвал момчетата ни да тичат на около.
– Да Туник, наоколо покрай моята дъщеря – изсмя се Варир.

2-ра част – Ипотпал във Free България

3-та част – Ипотпал в шах блога

4-та част – Ипотпал в шах академията

5-та част – Доброволецът Ипотпал

6-та част – Ипотпал и Интернет

7-ма част на разказа за нашия герой

8-ма част – Ипотпал имената

9-та част на разказа – наближава финала

финал на разказа за Ипотпал при рецептите

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn

{ 2 comments… add one }

  • MacTeP 21.01.2010, 17:42

    Яко си се активизирал… Заслужил си си мястото, на което си в момента. Браво за ентусиазма, на мен нещо ми липсва напоследък

  • admin 21.01.2010, 21:59

    Ако хванат да се индексират и линковете от 50 форума, които си сложих в разни погребани от времето теми :D

Leave a Comment