≡ Menu

Първи стъпки в Google Adwords – семинар на Interactive Seminars

Предстои поредният интересен и практически насочен семинар, организиран от Interactive Seminars, който има за цел да ни научи как да стартираме и управляваме успешно Adwords кампании в полза на нашия бизнес.

„Първи стъпки в Adwords“, както си личи и от името му, е предназначен за новаците в тази сфера – стажанти, млади онлайн маркетинг специалисти, собственици на различни бизнеси, които са решили, че е време да промотират бизнеса си в интернет и др.

От Рая Янакиева – серифициран специалист за Google AdWords ще научите всичко за Първите стъпки при създаване на Adwords кампания:

  • Създаването и менажирането на Adwords акаунт
  • Начини на плащане
  • Структурирането на рекламни кампании
  • Таргетиране по ключови думи
  • Реклами правила и опции за офериране
  • Как да използвате по най-добрия начин инструментите в Google Adwords.

Как винаги и по-добре да ви откриват в Google? – практически съвети ще получите от Александър Георгиев – основател на Advertise BG и менажирал Adwords кампании за големи компании в България и Великобритания

SEO или Google Adwords – кое да избера?

Ако сте си задавали този въпрос – на семинара ще получите компетентен отговор от SEO специалиста ( 8 г. опит) и серифициран експерт по Google AdWords (5 г. опит)  Георги Георгиев – управител на компанията за интернет маркетинг и реклама Уеб Фокус ЕООД.

Как да използваме най-добре Google Adwords ако имаме онлайн магазин?

Как се съчетават онлайн търговията и Google Adwords ще научите от  Каролина Софрониева, която ръководи изцяло Google AdWords кампаниите на Allegrogroup Bulgaria.

Семинарът ще се проведе на 26.09.2013 г. от 8.00 часа в Интерпред СТЦ

Регистрирайте се още сега.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment